Koen Wauters verlegt grenzen in intensief nieuw programma: "Leg er m'n kop voor" TV en Radio
TV en Radio

Koen Wauters verlegt grenzen in intensief nieuw programma: "Leg er m'n kop voor"

Koen Wauters verlegt grenzen in intensief nieuw programma: "Leg er m'n kop voor"

Koen Wauters waagt zich binnenkort in het nieuwe VTM-programma ‘Special Forces: Wie Durft Wint’ aan de zwaarste training ter wereld: die van de Special Forces zelf. Samen met tien andere bekende gezichten moet de presentator in Marokko een loodzware militaire opleiding doorstaan.

In ‘Special Forces: Wie Durft Wint’, een programma dat overgewaaid is uit het Verenigd Koninkrijk, gaan elf bekende gezichten de uitdaging van hun leven aan. Compleet afgezonderd van de buitenwereld worden ze door vier ex-Special Forces operators uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Fysieke fitheid één ding, maar de echte test draait om attitude en mindset.

VTM loste al drie namen voor het nieuwe programma: Koen Wauters, ex-basketster Ann Wauters en MR-politicus Georges-Louis Bouchez. Voor Koen bijvoorbeeld is zo’n fysieke en mentale uitdaging niets nieuws. Denk maar aan ‘Wauters versus Waes’. “Ik kan niet goed tegen opgeven en alles moet daarvoor wijken eigenlijk”, klinkt het bij de presentator. “Als ik een doel stel, wil ik het einde van die opdracht halen. Dan leg ik er echt mijn kop voor”, besluit hij.

“Ik heb meer fysieke beperkingen dan mentale. Daar ben ik zeker van. Ik ga niet stoppen omdat mijn hoofd zegt: Ik kan niet meer”, aldus Koen. Ook Ann Wauters is er helemaal klaar voor. “Wat een leerproces gaat dit zijn? Dat is misschien nog belangrijker dan een medaille”, denkt de basketster erover. “Dat ik mezelf 100 keer ga tegenkomen en dat ik eruit ga leren, daar ben ik nu al zeker van. En dat ga ik weer meenemen voor de rest van mijn leven.”

Georges-Louis Bouchez, Ann Wauters en Koen Wauters in ‘Special Forces: Wie Durft Wint’, Bron: VTM

Koen Wauters verlegt grenzen in intensief nieuw programma: "Leg er m'n kop voor"
1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws