Eén jaar na 'Boer zkt Vrouw': zo gaat het intussen echt tussen Emi en boer Kim Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eén jaar na 'Boer zkt Vrouw': zo gaat het intussen echt tussen Emi en boer Kim

Eén jaar na 'Boer zkt Vrouw': zo gaat het intussen echt tussen Emi en boer Kim

Het nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw' staat voor de deur. Zondag, op 19 februari, trekt Dina Tersago als vanouds haar rubberen laarsjes aan en neemt ze de rol van cupido opnieuw op zich. Maar hoe gaat het nog met de koppels van vorig jaar, met Emi en boer Kim bijvoorbeeld?

Emi Pellarin en Kim Biets zijn een van de overgebleven koppeltjes uit het recentste ‘Boer zkt Vrouw’-seizoen. Maar de weg daarnaartoe was allesbehalve gemakkelijk. Uit een serieus aantal vrouwen koos de aardappelboer namelijk eerst Ginny als de gelukkige. Al snel besefte Kim dat niet zij, maar Emi de ware voor hem was en kwam hij op die beslissing terug.

En nu, een jaartje later, zijn de lovebirds gelukkiger dan ooit. Dat bewijzen ze opnieuw met een reeks schattige foto's op Instagram. Ook zij lieten de dag van de liefde duidelijk niet aan zich voorbijgaan. “Gisteren hebben we onze tweede valentijn samen gevierd”, schrijft Emi smoorverliefd op Instagram. “En wat hebben we ervan genoten”, besluit ze.

Emi’s volgers zijn in ieder geval blij om te horen dat alles nog steeds goed gaat. “Oooh, zo schattig”, “Geniet ervan, tortelduifjes”, “Mooie foto”, “Wauw, je straalt” en “Mooi koppeltje, geniet elke dag van elkaar”, luidt het tussen alle hartjes in de comments. “Wanneer kindjes?”, vraagt iemand zich zelfs al af.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws