'Thuis'-acteur Wannes Lacroix doet erg trieste bekentenis: "Voelde me echt vies" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-acteur Wannes Lacroix doet erg trieste bekentenis: "Voelde me echt vies"

'Thuis'-acteur Wannes Lacroix doet erg trieste bekentenis: "Voelde me echt vies"

Bekend zijn heeft ook zijn nadelen en daar weet Wannes Lacroix jammer genoeg alles van. De acteur krijgt de laatste tijd steeds vaker gemene haatreacties te verduren. Nu getuigt hij over een droevige gebeurtenis.

Wannes Lacroix kennen velen beter als Niels uit ‘Thuis’. In de serie speelt hij een homoseksuele jongen, maar ook in het echte leven valt hij op mannen. Hij geeft nu toe dat zowel homo als bekend zijn erg moeilijk is. “Ik heb de impact van een serie als ‘Thuis’ onderschat. Ik denk dat het veel makkelijker is om homo te zijn als je niet bekend bent”, vertelt hij aan Het Belang van Limburg.

Zo stelt Wannes zelfs dat homoseksualiteit en bekendheid blijkbaar een explosieve mix is. “In grootsteden probeer ik echt te letten op hoe ik overkom, want daar is het ’t ergste”, zegt de acteur. “Het zou niet de eerste keer zijn dat ik iemand vanuit een auto hoor roepen: ‘Ik steek u neer!’”, biecht hij op. Toch stopt het daar niet bij, want Wannes heeft ook al ergere dingen meegemaakt.

“Onlangs nog heeft er iemand in mijn gezicht gespuugd, op klaarlichte dag in het centrum van Mechelen. Daarna riep hij: ‘Kankerhomo!’”, klinkt het aangedaan. “Ik stond aan de grond genageld, veegde het spuug van mijn gezicht en voelde me ontzettend vies. Een volle tien seconden heb ik me afgevraagd: ‘Ben ik dan echt zo raar?’”, besluit Wannes.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws