Soaperstar uit 'The Masked Singer' eindelijk ontmaskerd? "Ik snap de link!" TV en Radio
TV en Radio

Soaperstar uit 'The Masked Singer' eindelijk ontmaskerd? "Ik snap de link!"

Soaperstar uit 'The Masked Singer' eindelijk ontmaskerd? "Ik snap de link!"

Afgelopen weekend kwamen we te weten dat Anouk Matton in het pak van Vlinder zat, maar de zoektocht gaat verder. Op sociale media lijken verschillende kijkers nu ook te weten wie Soaperstar is.

Intussen hebben we al naar vier afleveringen van ‘The Masked Singer’ kunnen kijken. Reeds zijn Herman Verbruggen, Marc Coucke, Timmy Simons en Anouk Matton al ontmaskerd. Toch blijven de fans lustig verder zoeken naar wie er in de kostuums zou kunnen zitten. Op Twitter lijkt nu iemand een tip over Soaperstar te begrijpen.

“Ik snap de link met K3 en Soaperstar”, schrijft de kijker enthousiast. Zo zou de ‘K’ een verwijzing zijn naar Kat en de ‘3’ naar Dries Mertens. “Het is Kat Kerkhofs”, klinkt het overtuigd. “Jaaaa”, reageert iemand anders meteen. Niet verwonderlijk dat Kat wordt vernoemd, want ze behoort tot de hoofdverdachten.

Echter is het nog niet zeker dat Kat in het pak van Soaperstar zit. Zo worden ook nog enkele andere vrouwelijke BV’s verdacht. Denk maar aan Eline De Munck, Julie Vermeire, Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Ella Leyers.

Populair

Laatste nieuws