'Dertigers'-actrice Evelien Van Hamme lokt reacties uit met pikante lingeriefoto sexy
sexy

'Dertigers'-actrice Evelien Van Hamme lokt reacties uit met pikante lingeriefoto

'Dertigers'-actrice Evelien Van Hamme lokt reacties uit met pikante lingeriefoto

Evelien Van Hamme verrast haar volgers op Instagram met enkele gewaagde foto's. De actrice laat zich van haar meest sexy kant zien in lingerie en daar hebben haar fans meteen wat over te zeggen.

Evelien Van Hamme kennen we beter als Tinne uit de populaire VRT-reeks ‘Dertigers’. Deze maand gaat het nieuwe seizoen van de serie van start, maar daarin zullen we kennismaken met een nieuwe vriendengroep. Dat betekent dus ook dat we Evelien niet meer in ‘Dertigers’ zullen zien.

Door haar rol in de VRT-reeks is ze ook erg populair geworden op sociale media. Op Instagram plaatst ze nu enkele uitdagende foto’s. De actrice poseert namelijk in lingerie voor de camera en ze doet zo de harten van haar volgers sneller slaan. Zij moeten ook allemaal iets kwijt over de kiekjes.

Ze willen namelijk aan Evelien laten weten dat ze er geweldig uitziet. “Supermooi”, “Prachtig”, “Hallokes”, “Moest ik een man zijn, ik zou het wel weten”, “Topmadam”, “Wow”, “Zo stralen”, “Oelala”, “Wat een vrouw”, “Schoonheid”, “Knappe dame” en “Staat je goed Evelien, mooi en sexy”, klinkt het in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws