Ianthe Tavernier in de wolken met dit heuglijke nieuws: "Het is eindelijk zover" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ianthe Tavernier in de wolken met dit heuglijke nieuws: "Het is eindelijk zover"

Ianthe Tavernier in de wolken met dit heuglijke nieuws: "Het is eindelijk zover"

Het zijn spannende tijden voor Ianthe Tavernier, maar zij is voor de volle 100% klaar om dit avontuur aan te gaan. De ‘Red Star Line’-actrice deelt heuglijk nieuws op sociale media.

Na maandenlang repeteren ging de Studio 100-spektakelmusical ‘Red Star Line’ vorige zondag in wereldpremière. “Een dag om nooit meer te vergeten”, schreef actrice Ianthe Tavernier toen op Instagram. Zij heeft een van de hoofdrollen beet in de voorstelling. Afwisselend met actrice Lotte Stevens kruipt ze in de huid van Marie.

Na de spetterende première van vorige week is de musical nu ook echt van start gegaan. “Na een paar zotte maanden, met als kers op de taart afgelopen zondag, is het dan nu eindelijk zover”, laat Ianthe weten op Instagram. “Het is eindelijk tijd om echt te gaan genieten van Marie”, besluit ze. Duidelijk klaar dus om de komende maanden vol overgave op de planken te staan.

Ianthes volgers zijn al even enthousiast als de actrice zelf. “Wat heb ik genoten van jou als Marie”, “Om het even welke rol je speelt, je gaat er voor de volle 200% voor! Het is echt genieten om jou te zien spelen”, “Het was gewoon top”, “Veel succes nog”, “Je gaat dat super doen” en “Kijk er al naar uit om je aan het werk te zien”, luidt het in de comments.

Populair

Laatste nieuws