Vriendin van Conings haalt uit: "Ze kenden Jürgen niet eens" Royalty
Royalty

Vriendin van Conings haalt uit: "Ze kenden Jürgen niet eens"

Vriendin van Conings haalt uit: "Ze kenden Jürgen niet eens"

Een deel van de familie van Jürgen Conings wil zijn stoffelijk overschot zien. Zij vrezen dat hij zichzelf niet van het leven beroofde, maar vermoord werd. Ze willen zekerheid dat het stoffelijke overschot van Conings is. Gwendy, de vriendin van Conings, wil daar echter niet in meegaan.

“Ik zit ook met bepaalde vragen, en dan vooral naar het waarom en naar de manier waarop het allemaal is gelopen”, zegt Gwendy in Het Laatste Nieuws. “Maar ik wil niet blijven hangen in andere theorieën."

"Ik weet dat er beelden van hem zijn gemaakt, en ik ben daar niet boos om. Dat ze gelekt zijn en in de media terechtkwamen, vind ik dan wel jammer. Ik heb de beelden niet bekeken, maar mensen rondom mij die ze wel zagen, vertellen dat het inderdaad om Jürgen gaat", aldus de vriendin van Conings.

"Ze hebben Jürgen onterecht zo afgeschilderd"

Gwendy haalt uit naar een aantal politici. "Ik ben teleurgesteld in een aantal gezagdragers. Dat ze Jürgen onterecht zo hebben afgeschilderd. Terwijl ze de dag ervoor niet eens van zijn bestaan afwisten, hadden ze wel meteen een mening over hem gevormd. Dat verwonderde mij enorm."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws