"Beetje koud?": Raphaëlla Deuringer toont tepels en maakt volgers volledig gek sexy
sexy

"Beetje koud?": Raphaëlla Deuringer toont tepels en maakt volgers volledig gek

"Beetje koud?": Raphaëlla Deuringer toont tepels en maakt volgers volledig gek

Raphaëlla Deuringer excuseert zich op haar Instagrampagina dat ze nog steeds foto’s post van haar reisje naar Mexico. Toch vinden haar volgers dat helemaal niet erg, want het ‘Love Island’-gezicht deelt opnieuw enkele sexy bikinifoto’s.

Haar deelname aan ‘Love Island’ heeft ervoor gezorgd dat Raphaëlla Deuringer bijzonder populair is geworden op sociale media. De realityster heeft heel wat trouwe fans op Instagram en die trakteert ze geregeld ook op een pikant plaatje. Zopas trok Raphaëlla nog naar Cancún in Mexico en daar post nu nog enkele kiekjes van.

“Sorry voor de Cancún-spam die nooit ophoudt”, waarschuwt ze al. Opnieuw krijgen we enkele sexy bikinifoto’s van Raphaëlla te zien. “Laten we een duik nemen”, schrijft ze erbij. Wat meteen opvalt, is dat haar tepels zichtbaar zijn in de kleine bikini. Ook haar volgers merken dat op. “Beetje koud?” en “Beetje frisjes zo te zien”, reageren ze meteen.

Verschillende andere volgers laten dan weer aan Raphaëlla weten dat ze er fantastisch uitziet. “Gewoon de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien”, “Jij bent zo knap hé”, “Droomlichaam”, “Hallokes”, “Killer body”, “Knapste”, “Je ziet er weer prachtig uit” en “Wauw, zo mooi”, klinkt het onder meer in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws