Jitske Van de Veire gaat uit de kleren en doet monden openvallen: "Prachtig" sexy
sexy

Jitske Van de Veire gaat uit de kleren en doet monden openvallen: "Prachtig"

Jitske Van de Veire gaat uit de kleren en doet monden openvallen: "Prachtig"

Jitske Van de Veire deelt weer enkele opvallende kiekjes op Instagram. Zo deelt ze een foto waarop ze naakt op bed ligt én toont ze een intieme kusfoto met haar vriendin Dym.

Jitske Van de Veire kennen we vooral als de dochter van radiopresentator Peter Van de Veire. Jitske, die zelf kapster is, doet het bijzonder goed op sociale media. Naast uitdagende foto’s plaatsen, deelt ze soms ook leuk nieuws met al haar volgers. Zo maakte ze pas nog bekend dat zij en haar vriendin Dym verloofd zijn.

Op haar Instagrampagina laat ze zien dat de twee nog steeds dolgelukkig zijn. “Liefde is samen ondernemen zodat we 24/7 samen kunnen zijn maar nog steeds het gevoel hebben dat het te weinig is”, aldus Jitske. Op de intieme foto zien we het koppel in bed een innige kus delen.

Haar volgers zijn alvast fan van het duo. “Cuties”, “Hoe schoon is dat” en “Geniet ervan meiden. Het leven is al kort genoeg en azijnzeikers zijn er overal”, klinkt het onder meer in de commentaren. Vervolgens deelt ze ook nog een erg gewaagd plaatje op haar Instagramverhaal. Zo ligt Jitske naakt op bed en laat ze erg weinig aan de verbeelding over.

Jitske Van de Veire gaat uit de kleren en doet monden openvallen: "Prachtig"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws