Mishel Gerzig in minibikini toont Thibaut Courtois wat ze in huis heeft: "Babe"

221212THIBAUTCOURTOISMISHELGERZIGPHOTONEWS
Je hebt het ongetwijfeld al zien passeren op sociale media. Rode Duivels-keeper Thibaut Courtois geniet momenteel van een welverdiende vakantie op de Malediven met zijn verloofde Mishel Gerzig. Het Israëlische model trakteerde haar volgers al meermaals op enkele leuke, maar ook enkele pikantere kiekjes van hun reisje.
Na inspanning komt ontspanning. Nu het WK voetbal in Qatar erop zit voor de Rode Duivels, maken Thibaut Courtois en zijn verloofde Mishel Gerzig eindelijk tijd voor elkaar. Samen genieten ze van zon, zee en strand op de exotische Malediven. En daar kunnen de nodige vakantiekiekjes natuurlijk niet aan ontbreken.
Mishel Gerzig liet haar volgers al meermaals meegenieten van hun vakantie. Opnieuw laat ze nu enkele speelse plaatjes op hen los waarop ze maar weinig aan de verbeelding overlaat. In een kleine, erg weinig verhullende bikini speelt ze al haar rondingen uit. “Ik heb zoveel geluk”, beseft Thibaut Courtois maar al te goed.
Maar met haar uitdagende foto’s maakt Mishel niet alleen Thibauts hoofd helemaal gek. “Beautiful”, “Gewoon perfect”, “Zooo mooi”, “Babe”, “Wow, gorgeous” en “Ik denk dat ik verliefd ben”, zijn haar volgers het er unaniem over eens in de reacties.