Thibaut Courtois' verloofde showt borsten in kleine bikini: "De perfectie zelve" sexy
sexy

Thibaut Courtois' verloofde showt borsten in kleine bikini: "De perfectie zelve"

Thibaut Courtois' verloofde showt borsten in kleine bikini: "De perfectie zelve"

Thibaut Courtois en zijn verloofde Mishel Gerzig genieten na het WK voetbal van een welverdiende vakantie op de Malediven. Het Israëlische model laat opnieuw enkele prachtige - en tegelijk gewaagde - kiekjes van hun reis op haar volgers los.

Het avontuur van de Rode Duivels op het WK voetbal in Qatar was van korte duur. Maar lang hoefde Thibaut Corutois er niet om te treuren. Hij kon meteen genieten van een rustige vakantie met zijn verloofde op de Malediven.

Ondertussen zijn we al twee weken verder, maar Mishel Gerzig blijft haar volgers op enkele bloedmooie foto’s van zichzelf trakteren. Thibauts verloofde is duidelijk niet bang van een beetje bloot. Op het strand poseert het model in een kleine, weinig verhullende bikini.

Met haar rondingen maakt ze niet alleen Thibaut Courtois, maar ook haar volgers helemaal gek. “Wauwww”, “De perfectie zelve”, “Geweldig”, “De mooiste”, “Onwerkelijk”, “Hoe mooi ben je” en “Adembenemend”, laten ze één voor één weten. “Mijn aanstaande vrouw”, reageert Thibaut Courtois vol trots onder de kiekjes.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws