Bizar: "Dit is de reden waarom Dimata zo dik leek op ploegfoto" Sport
Sport

Bizar: "Dit is de reden waarom Dimata zo dik leek op ploegfoto"

Bizar: "Dit is de reden waarom Dimata zo dik leek op ploegfoto"

Er is veel slecht nieuws te rapen bij Anderlecht, maar Vincent Kompany heeft nu toch ook positief nieuws te horen gekregen. Landry Dimata zou sneller terug zijn dan verwacht.

De aanvaller sukkelt al zeven maanden met een kraakbeenletsel in zijn knie. Zijn rentree was voorzien voor oktober, maar hij zou al sneller terugkeren volgens zijn entourage. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Nochtans leek Dimata op de ploegfoto toch wel te veel kilo's mee te sleuren. “Ik zie Landry héél vaak”, aldus zijn zaakwaarnemer Jérémy Pastel. “Toen ik die foto zag, keek ik ook op. Maar ik had snel door dat zijn shirtje een beetje te klein was en dat het effect van de foto een verkeerd beeld gaf. Ik zag Landry niet veel later in levenden lijve en er hing echt geen grammetje vet aan.”

Fitness

Dimata zit zes op zeven dagen in de fitnesszaal. "Hij doet revalidatieoefeningen, maar werkt ook hard aan zijn spiermassa”, vervolgt Pastel. “Landry wordt goed omringd door de medische staf van Anderlecht en enkele van de beste kinesisten ter wereld. Alles is erop gericht om weer top te zijn vanaf de dag dat hij terugkeert op het terrein.”

Carrière in gevaar?

Kwatongen beweren zelfs dat Dimata nooit op topniveau zal terugkeren. “Dat is absoluut niet waar. Zijn carrière is nooit in gevaar geweest. Het tegendeel is zelfs waar. Landry Dimata ligt voor op zijn revalidatieschema. Hij zal vroeger terug zijn dan iedereen verwacht.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws