'Charles De Ketelaere neemt definitieve beslissing over transfer naar PSV' Sport
Sport

'Charles De Ketelaere neemt definitieve beslissing over transfer naar PSV'

'Charles De Ketelaere neemt definitieve beslissing over transfer naar PSV'

Het is precies een jaar na zijn introductie bij AC Milan, en Charles De Ketelaere (22) staat opnieuw in het middelpunt van een transfersoap. De club wil van hem af en er zijn geruchten over een mogelijke transfer naar PSV, maar De Ketelaere lijkt vastberaden om voor zijn plaats te vechten.

De jonge Belgische voetballer heeft al een tijdje niet kunnen scoren en het EK voor beloften was ook geen groot succes voor hem. De Ketelaere's positie in het team lijkt verzwakt te zijn, vooral nu Milan bezig is met het aantrekken van nieuwe spelers.

Hoofdscout Geoffrey Moncada speurt naar vervangers voor De Ketelaere, die volgens Italiaanse media een prijskaartje van 30 miljoen euro om zijn nek heeft hangen. Een uitleenbeurt is ook mogelijk om zijn marktwaarde op te krikken.

Eindhoven

Er zijn geruchten dat Atalanta, Lens, Marseille en vooral PSV geïnteresseerd zijn in De Ketelaere. PSV ziet hem als een ideale vervanger voor Xavi Simons. Hoewel PSV dicht bij huis is, lijkt De Ketelaere (voorlopig) niet geïnteresseerd te zijn in een transfer naar Eindhoven.

Het blijft afwachten wat er zal gebeuren, maar De Ketelaere lijkt vastberaden om zijn plaats bij Milan te verdedigen. Toch wordt er aangeraden dat hij naar een club gaat waar hij wekelijks kan spelen en als onbetwiste nummer één kan fungeren, aangezien zijn ontwikkeling anders in gevaar kan komen.

Populair

Laatste nieuws