Club Brugge bestolen in Champions League: "Ik weet niet wat er is gebeurd" Sport
Sport

Club Brugge bestolen in Champions League: "Ik weet niet wat er is gebeurd"

Club Brugge bestolen in Champions League: "Ik weet niet wat er is gebeurd"

Club Brugge bleef dinsdagavond op een 2-2-gelijkspel steken in Rome. Blauw-zwart speelt na de jaarwisseling dus in de Europa League en niet in de Champions League. Al had het volgens doelman Simon Mignolet toch nog anders kunnen en misschien wel moéten lopen.

Mignolet is immers van mening dat Club Brugge in blessuretijd nog een strafschop had moeten krijgen. Hij vindt dus dat blauw-zwart bestolen is. “Bij die laatste fase in de grote rechthoek van Lazio ben ik onderuit getrapt."

"Ik weet niet wat daar precies is gebeurd, maar werd onderuitgehaald terwijl ik los voor de bal kon gaan”, aldus een zichtbaar teleurgestelde Mignolet voor de camera van Vier.

"We hebben getoond waar Club Brugge voor staat"

“Het is spijtig”, vertelde de Club-keeper over de uitschakeling in de Champions League. “We hebben alles gegeven en tot de laatste seconden was het mogelijk om door te stoten."

"Maar we hebben op zijn minst getoond waar Club Brugge voor staat. We gaan hieruit leren en wie weet kunnen we in de toekomst nóg beter doen dan tijdens deze campagne.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws