Comeback van Kim Clijsters zorgt voor veel ophef: “Dit zullen haar tegenstanders denken” Sport
Sport

Comeback van Kim Clijsters zorgt voor veel ophef: “Dit zullen haar tegenstanders denken”

Comeback van Kim Clijsters zorgt voor veel ophef: “Dit zullen haar tegenstanders denken”

Kim Clijsters maakt vroeger dan gedacht haar rentree op de tennisvelden. Normaal zou Clijsters volgende maand haar comeback maken in Mexico, maar ze gaat volgende week al van start in Dubai.

Wat mogen tennisliefhebbers verwachten van Kim Clijsters in Dubai? "Dat is voor ons als buitenstaanders heel moeilijk in te schatten", zegt VRT tenniscommentator Dirk Gerlo. "Je vangt alleen een paar signalen op van mensen uit het team. En die signalen zijn behoorlijk positief. Maar eerlijk gezegd is dat weinig om op te bouwen, om een mening te vormen. Dus ja, het is nog wat tasten in het duister."

"Een paar weken geleden op de mediadag was het duidelijk dat de slagen er nog waren, maar dat de scherpte, de conditie, het competiegewicht er nog niet waren”, aldus Gerlo. “De voorbije weken heeft Clijsters daar hard aan gewerkt, dat viel wel op in Kortrijk, maar competitie is natuurlijk helemaal iets anders dan training. De stress van de match komt er nu bij. Je zit daar met een topveld dat niet wil afgaan tegen Clijsters en je zit met de vraag of Clijsters meekan met het tempo van de nieuwe generatie”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws