Erg pijnlijk voor dartser ‘Dancing’ Dimi Van den Bergh: “Dat is dan pech hebben, zeker?” Sport
Sport

Erg pijnlijk voor dartser ‘Dancing’ Dimi Van den Bergh: “Dat is dan pech hebben, zeker?”

Erg pijnlijk voor dartser ‘Dancing’ Dimi Van den Bergh: “Dat is dan pech hebben, zeker?”

De resultaten van dartser Dimitri Van den Bergh laten de laatste tijd te wensen over. Uiteraard heeft ‘Dancing’ Dimi een zware knieoperatie achter de rug, maar toch kan de wonderboy van de Belgische dartswereld niet tevreden zijn.

“In acht dagen Pro Tour heb ik amper drie wedstrijden gewonnen. Dat is te weinig en dat is best frustrerend”, laat Dimi weten in Gazet van Antwerpen. “Vooral omdat ik hard werk en er niet direct voor word beloond. Al zeggen de resultaten niet alles. Ik haalde bij momenten echt een hoog niveau, maar dat volstond niet om de anderen in het verlies te spelen.”

“Ik geloof nog steeds in mezelf en houd me voor dat dit niet kan blijven duren”, klinkt het. “Er zal een moment komen waarop ik de vruchten van die harde arbeid zal plukken. Daar ben ik van overtuigd.”

"Dat is dan pech hebben, zeker?"

Over de eerste vier dagen van het Players Championship gooide Dimi het zesde hoogste gemiddelde van de 128 darters. Toch wist hij amper één wedstrijd te winnen. “Dat zegt veel over het niveau dat mijn tegenstrevers haalden”, aldus Dimi. “Dat is dan pech hebben, zeker?”

“Of dat mentaal begint te wegen? Niet echt, ik kan de knop redelijk snel omdraaien, zeker als ik een goede wedstrijd heb gespeeld”, klinkt het nog. “Ik krijg een tikje op het moment zelf en vraag me dan even af waarom het opnieuw net weer niet was, maar de dag erna ben ik dat vergeten en ligt de focus al op een volgende training of wedstrijd.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws