Ivan Leko verrast na overwinning tegen Sint-Truiden: "Zelfs dat lukte niet" Sport
Sport

Ivan Leko verrast na overwinning tegen Sint-Truiden: "Zelfs dat lukte niet"

Ivan Leko verrast na overwinning tegen Sint-Truiden: "Zelfs dat lukte niet"

Ivan Leko is uitermate tevreden met de overwinning tegen Sint-Truiden. Club Brugge loopt zo weer twee punten in op koploper KRC Genk.

“Ik ben superblij en supertrots met wat ik gezien heb van mijn ploeg”, aldus de Kroaat. “Op basis van de negentig minuten zijn we de dik verdiende winnaar. Sint-Truiden kwam naar hier met een goed plan. Tegen zo’n 5-3-1-1 is het altijd supermoeilijk om kansen te creëren, maar desondanks hebben we het uitstekend gedaan. Het was misschien wel één van onze beste matchen dit seizoen. We creëerden geen twintig open kansen, maar hadden wel voldoende kansen om te scoren."

Bovendien kende Club een moeilijke voorbereiding op deze wedstrijd, benadrukt Leko. “Door ziekte en blessures kenden we een erg moeilijke voorbereiding. We konden zelfs geen tactische training doen, aangezien we niet compleet waren. Maar net daarom verdienen mijn spelers een dikke pluim", zegt de coach.

"Superspannende play-offs"

"Deze ploeg is erg hongerig en bewees klaar te zijn voor de play-offs. Enkele weken geleden heb ik gezegd dat we superspannende play-offs zullen hebben en daar ben ik nog steeds volledig van overtuigd.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws