'Lukaku krijgt onwaarschijnlijk transfernieuws te horen van Chelsea' Sport
Sport

'Lukaku krijgt onwaarschijnlijk transfernieuws te horen van Chelsea'

'Lukaku krijgt onwaarschijnlijk transfernieuws te horen van Chelsea'

Er zijn complicaties ontstaan in het transferdossier van Romelu Lukaku. AC Milan, mogelijk via een makelaar namens de club, daagt stadsrivaal Inter uit. Ondertussen zou Chelsea de voorkeur geven aan een verkoop van de spits aan Al-Hilal. Italiaanse media staan bekend om het creëren van transfersoaps, zoals vorig jaar met Charles De Ketelaere.

Inter heeft echter via een clubwatcher laten weten dat ze nog steeds het akkoord hebben van Lukaku. Toch is er een update vanuit Engeland gekomen dat Al-Hilal de Rode Duivel met een verbeterd voorstel naar Saoedi-Arabië probeert te lokken. Chelsea zou ook de voorkeur geven aan deze optie vanwege de lucratieve deal.

Lukaku blijft echter vasthouden aan zijn wens om naar Inter te gaan en hoopt op een transfer op huurbasis. AC Milan en Al-Hilal kunnen het dossier echter ingewikkelder maken, aangezien zij zich een definitieve transfer kunnen veroorloven. Lukaku's advocaat benadrukt dat er geen gesprekken lopen met AC Milan en dat de speler in Europa wil blijven.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws