Marko Pjaca heeft meteen belangrijke boodschap voor Anderlecht-fans Sport
Sport

Marko Pjaca heeft meteen belangrijke boodschap voor Anderlecht-fans

Marko Pjaca heeft meteen belangrijke boodschap voor Anderlecht-fans

Marko Pjaca (24) zal de komende maanden uitkomen voor RSC Anderlecht. Ondanks de vervelende blessures waar Pjaca de voorbije jaren mee sukkelde, is het toch een stunt van paars-wit om de Kroaat te huren van Juventus. Zelf ziet Pjaca het volledig zitten.

“Ik ben zeer opgetogen over dit nieuwe hoofdstuk in mijn carrière”, zegt Pjaca op de webstek van Anderlecht. “Het voelt goed om bij een dergelijk grote club terecht te komen. Hopelijk kan ik mijn steentje ertoe bijdragen om de geschiedenis van Anderlecht opnieuw kleur te geven", heeft de Kroaat meteen een belangrijke boodschap in petto voor de Anderlecht-fans.

Pjaca kijkt er al naar uit om samen te spelen met Vincent Kompany en Nacer Chadli. "Dat hier spelers rondlopen zoals Kompany, Chadli, Nasri heeft de beslissing om naar hier te komen ook versneld. Van hen kan je veel opsteken. Ik zie dit als een geweldige opportuniteit."

Telefoontje van Kompany

"Vincent Kompany belde me om uit te leggen hoe er bij Anderlecht wordt gewerkt en wat de club wil bereiken. Daar wil ik graag aan meewerken. Wat mijn kwaliteiten zijn? Ik zal de mensen daarover laten oordelen. Het enige wat ik wil doen, is de club weer vooruit helpen", besluit Pjaca.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws