Neymar slaat PSG-fans met totale verstomming door te onthullen bij welke club zijn toekomst ligt Sport
Sport

Neymar slaat PSG-fans met totale verstomming door te onthullen bij welke club zijn toekomst ligt

Neymar slaat PSG-fans met totale verstomming door te onthullen bij welke club zijn toekomst ligt

De toekomst van Neymar bij PSG heeft de afgelopen dagen voor de nodige opschudding gezorgd. Er gingen geruchten dat de Braziliaanse sterspeler mogelijk zou vertrekken uit Parijs, en de club leek volgens sommige berichten bereid om hem te laten gaan.

De terugkeer van Xavi Simons naar PSG voedde de speculaties over Neymar's vertrek. Volgens RMC Sport zou de club graag van de Braziliaan af willen. De Parijse fans lieten hun ongenoegen blijken met fluitconcerten en spandoeken, waardoor duidelijk werd dat ze liever afscheid nemen van Neymar.

Hoewel trainer Luis Enrique naar verluidt al akkoord was met het vertrek van Neymar, besloot de aanvaller zelf het heft in handen te nemen. In een verklaring bij Caze TV liet Neymar weten dat hij volgend seizoen gewoon bij PSG zal blijven, ongeacht hoe de supporters zich voelen. Zijn boodschap was duidelijk: "Ik ben er, met óf zonder liefde van de fans."

Xavi Simons

Inmiddels is Xavi Simons uitgeleend aan RB Leipzig, wat de situatie rond Neymar verder heeft verduidelijkt. Het lijkt erop dat de Braziliaanse superster vastberaden is om zijn carrière voort te zetten bij PSG, ondanks alle geruchten en onrustige fans.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws