Politie grijpt in bij Ruud Vormer Sport
Sport

Politie grijpt in bij Ruud Vormer

Politie grijpt in bij Ruud Vormer

Ruud Vormer kwam onlangs in het nieuws door een ongewenste gebeurtenis tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tussen AA Gent en Zulte Waregem. Na afloop van de match kreeg Vormer een beker bier in zijn gezicht gegooid door een zogenaamde Gentse 'fan'. Deze schandalige actie werd direct veroordeeld.

AA Gent, de club waarvoor Vormer uitkomt, heeft snel actie ondernomen. Tom Vandenbulcke, de woordvoerder van de club, plaatste een bericht op Twitter waarin hij duidelijk maakte dat AA Gent zijn excuses aanbiedt aan Vormer en dat deze actie niet overeenkomt met de waarden van de club.

Vandenbulcke benadrukte dat dit een beschamende en afkeurenswaardige daad is. Op basis van getuigenverklaringen zal de dader aan de politie worden gemeld, zodat er een proces-verbaal kan worden opgesteld op basis van de voetbalwet. Het incident heeft de aandacht getrokken van voetbalfans en de club neemt het voorval serieus om te laten zien dat dergelijk gedrag niet getolereerd wordt binnen hun supportersgemeenschap.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws