Slecht nieuws over Wout Van Aert: “Dat zeker niet” Sport
Sport

Slecht nieuws over Wout Van Aert: “Dat zeker niet”

Slecht nieuws over Wout Van Aert: “Dat zeker niet”

Wout Van Aert is momenteel op stage in Girona om zich voor te bereiden op het Belgisch kampioenschap van komdende zondag. Vrijdag is de terugreis gepland.

Hoewel Van Aert volgens zijn trainer Marc Lamberts conditioneel al verder staat dan hij ooit had durven denken, heeft Wout maar één plan voor ogen. “Goed trainen, maar zeker geen potten meer breken”, aldus Lamberts in Het Laatste Nieuws.

Het geloof in een Belgische titel is ver te zoeken, en daarvoor is een simpele uitleg voorhanden: “Het crossgevoel ontbreekt”, laat Lamberts weten. “Het BK-podium zou al een ongelooflijk succes zijn."

Ambitie

Ook is er nog geen zekerheid over de deelname van Van Aert aan het wereldkampioenschap. “Veel zal afhangen van zijn gevoel”, zegt Lamberts. “Hij wil er iets kunnen betekenen, een bepaalde ambitie kunnen nastreven. Top vijf, bijvoorbeeld. Voor ons is het zeker geen must. Wout kiest en beslist, zonder druk van de ploeg", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws