Teleurgestelde Wout Van Aert geeft zijn ongezouten mening: “Dit is zo fout” Sport
Sport

Teleurgestelde Wout Van Aert geeft zijn ongezouten mening: “Dit is zo fout”

Teleurgestelde Wout Van Aert geeft zijn ongezouten mening: “Dit is zo fout”

Vorige week raakte bekend dat Wout Van Aert en zijn vrouw Sarah De Bie een zoontje verwachten. De zwangerschap lijkt een kalmerend effect te hebben op Van Aert.

"Ik denk dat het mij heel veel rust geeft en ervoor heeft gezorgd dat ik de laatste maanden veel meer denk aan andere dingen dan alleen aan koers. Dat maakt dat ik veel meer ontspannen ben”, zegt Van Aert in het ‘VTM Nieuws’. “Zelfs voordat de kleine er is, moet ik hem al dankbaar zijn”, lacht hij.

Al is het momenteel niet al rozengeur en maneschijn dat de klok slaagt. In de Ronde van Frankrijk zagen de renners in de Pyreneeën veel volk dat zich niet al te veel aantrok van de coronacrisis en daar stelt Van Aert zich toch vragen bij. “Over heel de wereld zijn er mensen die bijeenkomsten proberen te vermijden en die restricties hebben vanwege hun eigen overheid en wij gaan hier maar lekker door alsof er niets aan de hand is”, klinkt het teleurgesteld. “Dat voelt wel een beetje fout aan om daar deel van uit te maken. Ik hoop dat het gaat beteren naargelang de Tour vordert."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws