Thibau Nys choqueert met opvallende uitspraak: “Ik denk eraan om dit te doen, ja” Sport
Sport

Thibau Nys choqueert met opvallende uitspraak: “Ik denk eraan om dit te doen, ja”

Thibau Nys choqueert met opvallende uitspraak: “Ik denk eraan om dit te doen, ja”

Sven Nys, alias de Kannibaal van Baal, stond bekend voor zijn haast Spartaanse manier van leven toen hij topsporter was. Een trekje dat zijn zoon Thibau absoluut niet geërfd heeft van zijn vader.

Voor Thibau hoeft het nog niet allemaal zo serieus, zegt hij in Dag Allemaal. “Ik heb daarnet nog een donut binnengestoken”, laat hij weten. “Over vijf jaar zal ik dat misschien niet meer doen."

Hij geeft ook eerlijk toe dat hij al alcohol heeft gedronken.” Zeker. “Maar ik ben nog niet dronken geweest. Ik heb nog nooit een pint gedronken, wel cocktails of een glas wijn. Ik ben geen kloon van mijn papa. Je moet niet proberen te worden zoals iemand, je moet jezelf zijn."

Sleeve

Een kleine tattoo prijkt op zijn hand. Ook dat zou zijn vader nooit doen. “Maar ik ben Thibau, niet Sven”, zegt Thibau. “Ik zie dat graag, tattoos. Voorlopig is het enkel mijn geboortejaar, 2002, maar ik denk eraan om een sleeve te laten zetten. (lacht hartelijk) ­Binnenkort ben ik 18, dan heeft niemand daar nog iets over te zeggen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws