Astrid uit 'Boer zkt Vrouw' doet erg pijnlijke onthullingen over Sylvie: "Ik ben toen volledig dichtgeklapt" TV en Radio
TV en Radio

Astrid uit 'Boer zkt Vrouw' doet erg pijnlijke onthullingen over Sylvie: "Ik ben toen volledig dichtgeklapt"

Astrid uit 'Boer zkt Vrouw' doet erg pijnlijke onthullingen over Sylvie: "Ik ben toen volledig dichtgeklapt"

Niels koos in 'Boer zkt Vrouw' voor Sylvie en liet Astrid naar huis gaan. Zij kreeg naar eigen zeggen nauwelijks de kans om zich te bewijzen bij Niels.

"Ik merkte dat Sylvie zowel op spontane als minder spontane momenten naar Niels trok. Bij mij was dat initiatief er minder", zegt Astrid in Dag Allemaal. "Automatisch zette ik mezelf volledig op het achterplan. Het zit gewoon niet in me om te proberen Sylvie dan te overtreffen."

Introvert

Het was toch wel een nare ervaring voor Astrid. "Dat ze zo'n aanwezig type is, schrikte me heel erg af. Ik klapte volledig dicht. Al denk ik niet dat ze het bewust deed, hoor. Dat is gewoon haar persoonlijkheid, terwijl ik eerder introvert ben", zegt ze.

Bovendien stak ook de onzekerheid de kop op bij Astrid. "Al die vrouwen die dezelfde man willen veroveren... 't Maakte veel emoties los", geeft ze toe. "Ik worstel enrom met onzekerheden over mezelf. Gelukkig is dat in de loop van de opnamen verbeterd."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws