Charlotte Sieben uit 'Familie' erg aangedaan door wat ze hoort van Gunther Levi TV en Radio
TV en Radio

Charlotte Sieben uit 'Familie' erg aangedaan door wat ze hoort van Gunther Levi

Charlotte Sieben uit 'Familie' erg aangedaan door wat ze hoort van Gunther Levi

Vorig seizoen kwam Peter Van den Bossche in ‘Familie’ om in een woningbrand. Zo liet Gunther Levi zijn televisiedochter Charlotte Sieben (Louise Van den Bossche) alleen achter. Een zware klap voor de actrice.

Onlangs moest ‘Familie’ helaas afscheid nemen van heel wat bekende gezichten. Zo kregen onder andere Gunther Levi en Martine Jonckheere hun ontslag voorgeschoteld. Zij speelden Louises papa en oma in de soap. Geen wonder dat actrice Charlotte Sieben aangedaan was door hun vetrek.

“Het zijn schatten van mensen met wie het altijd dikke pret was”, vertelde Charlotte eerder in de Dag Allemaal Soapspecial. “Ik was niet goed van hun ontslag. Ik mis ze enorm.” En dat is tot op vandaag nog niet veranderd. Op Instagram deelt Gunther een ‘Familie’-fragmentje uit de oude doos, toen Louise nog kind was. En dat gaat bij Charlotte door merg en been.

“Papa, je mag niet doodgaan, beloof je mij dat?”, vraagt de jonge Louise aan haar papa. “Beloofd”, antwoordt Peter. “Deze belofte heb ik helaas niet kunnen houden, sorry”, schrijft een emotionele Gunther onder de video. Daarmee raakt hij een gevoelige snaar bij de trouwe kijkers, maar ook bij zijn tv-dochter. Charlotte laat een triestig gezichtje achter in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws