Emoties lopen hoog op in 'Big Brother': "Iedereen is tegen mij" TV en Radio
TV en Radio

Emoties lopen hoog op in 'Big Brother': "Iedereen is tegen mij"

Emoties lopen hoog op in 'Big Brother': "Iedereen is tegen mij"

De emoties liepen vandaag al hoog op in het 'Big Brother'-huis. Nu eindelijk Dilano mee in het huis is en mee mag spelen met de games, voelt hij zich persoonlijk aangevallen.

Vandaag moesten de kandidaten een opdracht doen waarbij ze elkaar konden uitschakelen, zo is te horen bij de verhalen achteraf. De winnaars kregen een vrijstelling. Basiri en Karen zouden de vrijstelling bemachtigd hebben.

Maar Dilano komt gefrustreerd terug van het spel. "Iedereen ging op mij. Ik kon één neerleggen en was nog geen twee minuten aan het spelen, en bam, ik lag eruit." Hij voelt zich dan ook geviseerd.

Verschillende bewoners proberen hem te kalmeren en op hem in te praten dat hij het niet zo persoonlijk moet pakken. "Je moet nog een beetje aarden", klinkt het. "Het is maar een spel en het ging om de vrijstelling. Je kan nog proberen om de 'power of nomination' te krijgen in een ander spel."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws