Er is slecht nieuws voor de fans van 'Zomerhit' TV en Radio
TV en Radio

Er is slecht nieuws voor de fans van 'Zomerhit'

Er is slecht nieuws voor de fans van 'Zomerhit'

De populaire muziekwedstrijd Zomerhit maakt deze zomer opnieuw zijn comeback. In juli en augustus bundelen VRT 1 en Radio2 opnieuw hun krachten voor het evenement, waar twintig artiesten zullen strijden om de prestigieuze trofee. Siska Schoeters en Niels Destadsbader zullen, net als vorig jaar, de presentatie op zich nemen, terwijl Zita Wauters opnieuw van de partij zal zijn. Toch is er ook minder goed nieuws.

Een opvallend detail is dat de editie van Zomerhit dit jaar slechts drie shows zal omvatten in plaats van zes. Op 12 en 13 augustus zullen alle genomineerden worden voorgesteld in twee shows, die later worden uitgezonden op 17 en 24 augustus. De grote finale staat gepland voor 31 augustus, waar de tien populairste nummers zullen strijden om de titel Zomerhit 2024.

Opmerkelijk is ook dat Zomerhit dit jaar niet samenvalt met 'Tien om Te zien', zoals vorig jaar het geval was. Vorig jaar ging de trofee naar Pommelien Thijs voor haar hit 'Erop of eronder'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws