Gert Verhulst moet slikken door kritiek: "Ik heb dat veel gelezen over mezelf" TV en Radio
TV en Radio

Gert Verhulst moet slikken door kritiek: "Ik heb dat veel gelezen over mezelf"

Gert Verhulst moet slikken door kritiek: "Ik heb dat veel gelezen over mezelf"

Gert Verhulst gaat dubbele shiften draaien. Na 'De Tafel van Gert' gaat hij ook nog eens in gesprek met politieke kopstukken op Play 4.

“Ja, het worden lange dagen. Maar ik loop daar dan toch rond. En in totaal zal het nog steeds minder lang duren dan een aflevering van De zevende dag", zegt Gert. Vanaf 27 mei zal hij twee weken lang dubbele shifts draaien. De verkiezingstafel is er om 22 uur.

Gert is al gewaarschuwd voor de interviews. “Politici weten vooraf al wat ze in zo’n talkshow willen zeggen, en dat is hoogst vervelend. Dat wordt vooral mijn taak, denk ik: ze bij de les houden. Met de inhoudelijke voorbereidingen zijn we uiteraard al bezig. Ik bekijk heel veel debatten en hou het nieuws grondig bij.”

Gert krijgt ook wel kritiek te slikken, ondanks het succes van 'De Tafel van Gert'. “‘Hij geeft niet genoeg tegenwind’, ik heb het na het interview met Bart weer vaak zien terugkeren. Maar je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat je gast zich een beetje comfortabel voelt", stelt hij. "Voor hetzelfde geld klapt hij dicht en krijg je helemaal géén antwoorden. Het is voortdurend zoeken naar het juiste evenwicht. Soms lukt dat, soms niet.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws