Katja Retsin niet te spreken over voormalige werkgever VRT: "De bazen dachten er anders over" TV en Radio
TV en Radio

Katja Retsin niet te spreken over voormalige werkgever VRT: "De bazen dachten er anders over"

Katja Retsin niet te spreken over voormalige werkgever VRT: "De bazen dachten er anders over"

Katja Retsin staat meer dan ooit op de planken als actrice en blaast ‘Vlaanderen Muziekland’ binnenkort nieuw leven in op Pickx+. Maar we leerden haar vooral kennen als omroepster en presentatrice bij de VRT. Daar is Katja nu niet erg lovend over.

Goed nieuws voor Katja Retsin! Deze zomer brengt de presentatrice ‘Vlaanderen Muziekland’ weer tot leven op Pickx+, de tv-zender van Proximus. Zo neemt ze de fakkel over van Geena Lisa, die de show tot 9 jaar geleden presenteerde op VRT 1. Maar Katja heeft geen contact opgenomen met haar ex-collega bij de openbare omroep.

“Nee. Toen de zender me belde met de vraag heb ik meteen toegezegd, zonder er echt bij stil te staan wie dat vroeger presenteerde”, lacht ze in Het Nieuwsblad. Pijnlijk voor Geena Lisa misschien, maar Katja kan er nochtans over meespreken. In het verleden maakte de presentatrice zelf namelijk meermaals mee dat plots iemand anders aan het roer stond van haar oude programma's. Denk maar aan ‘De Bachelor’ of ‘1 jaar gratis’.

Niet gevraagd

“Maar vooral bij ‘Steracteur Sterartiest’ vond ik het jammer dat ze mij niet meer vroegen”, geeft Katja eerlijk toe. Bij de comeback van de populaire zangwedstrijd in 2017 stonden Peter Van de Veire en Danira Boukhriss Terkessidis plots in voor de presentatie. “De goesting in een vervolg was er nochtans volop. Maar de bazen dachten er anders over.” Maar de presentatrice liet het hoofd niet hangen. “Ik heb er mij bij neergelegd dat je dit soort zaken niet zelf in de hand hebt. Als je daarover de hele dag gaat piekeren, komt het niet goed”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws