Kijker windt er geen doekjes om: zo denkt Vlaanderen écht over The Voice-winnaar TV en Radio
TV en Radio

Kijker windt er geen doekjes om: zo denkt Vlaanderen écht over The Voice-winnaar

Kijker windt er geen doekjes om: zo denkt Vlaanderen écht over The Voice-winnaar

Het is gebeurd: Louise Goedefroy, de finaliste uit Team Natalia, mocht zich gisterenavond tot welverdiende winnares van ‘The Voice van Vlaanderen’ kronen. Zij kreeg het meeste stemmen van het publiek. Maar is iedereen het daar wel mee eens?

Gisteren streden Yente, Evert, Louise, Wesley en Johan voor de titel van ‘The Voice van Vlaanderen’. Uiteindelijk zong de 24-jarige Louise uit Team Natalia de tegenstand naar huis en sleepte ze de felbegeerde overwinning in de wacht. Maar de reacties zijn verdeeld.

“Ik had liever Evert of Johan zien winnen”, “Spijtig, het is niet altijd de beste die wint”, “VTM-kijkers blijven vreemde mensen. Wat is er weer raar gestemd gisteren”, “Zo schreeuwen, niets voor mij”, “Sorry, Johan was de beste, hopelijk horen we nog van hem” en “Evert was beter”, willen sommigen eerst kwijt op Facebook.

Iedereen had natuurlijk zijn favorietje. Maar de overduidelijke meerderheid is in de wolken dat het uiteindelijk Louise is geworden. “Dik verdiend”, “Terecht gewonnen”, “Ze was gewoonweg de beste”, “Wat een stem, wat een présence! Gewoon top”, “Met zo’n stem kan je niet anders dan winnen”, “Duidelijk mijn favoriet” en “Dikke proficiat, Louise”, luidt het in de reacties.

Tweede Natalia

Over één ding is iedereen het wel eens: “Louise is eentje waar we nog veel van gaan horen”. “Ze wordt de nieuwe Natalia” en “Een tweede Natalia op komst”, lezen we zelfs. “Twee diva’s samen, de coach heeft weer een goede poulain gevonden”, merkt iemand op. Sommigen komen zelfs al met goede ideeën op de proppen: “Of samen een duet uitbrengen? Met jullie twee powerstemmen!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws