Na 'Kastaar' voor 'Fictie': Jelle De Beule heeft grote verrassing over 'Nonkels' TV en Radio
TV en Radio

Na 'Kastaar' voor 'Fictie': Jelle De Beule heeft grote verrassing over 'Nonkels'

Na 'Kastaar' voor 'Fictie': Jelle De Beule heeft grote verrassing over 'Nonkels'

Nonkels’, het was misschien wel de grootste fictiereeks van het afgelopen jaar. De comedyserie viel enorm in de smaak, was de best bekeken titel op Streamz, kreeg meteen een tweede seizoen en werd al meermaals genomineerd voor prestigieuze prijzen. Dit weekend sleepten ze daar al één van in de wacht.

Afgelopen zaterdag gingen de acteurs van ‘Nonkels’ met de ‘Kastaar’ voor ‘Fictie 2022’ naar huis. “Fenomenaal eigenlijk dat we zoveel mensen hebben bereikt. Daar konden we alleen maar van dromen. We zijn alleen maar blij dat er zoveel mensen gekeken hebben”, wilde Rik Verheye erover kwijt. “Merci aan iedereen die van in het begin in ons heeft geloofd”, klonk het bij Jelle De Beule.

Na het enorme succes van het eerste seizoen, werd er al bijna meteen een tweede aangekondigd. “Dat is eigenlijk de belangrijkste prijs, dat we mogen doordoen”, dacht Jelle er zaterdagavond over. En de tweede reeks krijgt steeds meer vorm. “Alle afleveringen zijn klaar”, wist de acteur apetrots te vertellen.

“Maar ze zijn nog heel slecht, dus we proberen ze nu iets beter te maken”, voegt Jelle er grappend aan toe. Nog beter dan het eerste seizoen is dus het plan. Een exacte startdatum werd nog niet prijsgegeven, wel dat de reeks in het najaar te zien zal zijn op Play4.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws