Ontluikt er binnenkort een nieuwe liefde in 'Familie'?: "Zou niet netjes zijn" TV en Radio
TV en Radio

Ontluikt er binnenkort een nieuwe liefde in 'Familie'?: "Zou niet netjes zijn"

Ontluikt er binnenkort een nieuwe liefde in 'Familie'?: "Zou niet netjes zijn"

Het gaat er spannend aan toe in ‘Familie’. De ware aard van Koen (Sieg De Doncker) komt stilaan naar boven. Dat mocht Veronique (Sandrine André) aan den lijve ondervinden. Is er toch nog hoop voor haar en Lars (Kürt Rogiers)? Of heeft hij zijn ogen al op een ander laten vallen?

Lars heeft zich diep in de nesten gewerkt in ‘Familie’. Althans, dat denkt iedereen. Niemand lijkt hem nog te vertrouwen. Gelukkig kan hij nog op Mathias (Peter Bulckaen) en Benny (Roel Vanderstukken) rekenen, die het steeds voor hem opnemen.

Maar nu hij geregeld bij Benny over de vloer komt, kan hij het ook steeds beter vinden met zijn verloofde Samira (Belinda Voorspoels). “Slaat er binnenkort een vonk over tussen Lars en Samira?”, vraagt een trouwe ‘Familie’-kijker zich af op Facebook. “Want hoe het er nu aan toegaat…” Zijn er kapers op de kust voor Benny?

Sommigen lijken het ermee eens. “Het was me ook al opgevallen” en “Ik had ook al gedacht dat dat nog iets zou worden”, lezen we. Maar ze zijn duidelijk in de minderheid. De meeste fans lijken het niet te geloven. “100% zeker niet”, “Absoluut niet”, “Nee hoor, Samira past niet bij Lars” en “Lars zou Benny nooit zoiets aandoen. Het zou ook niet netjes zijn”, zijn de andere kijkers ervan overtuigd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws