Prachtig nieuws! Eerste 'First Dates'-koppel stapt in het huwelijksbootje TV en Radio
TV en Radio

Prachtig nieuws! Eerste 'First Dates'-koppel stapt in het huwelijksbootje

Prachtig nieuws! Eerste 'First Dates'-koppel stapt in het huwelijksbootje

Het eerste ‘First Dates’-huwelijk is een feit, en die eer valt Stien en Glenn te beurt. VRT maakte zojuist het schitterende nieuws van hun verloving bekend.

Trouwe kijkers van ‘First Dates’ op VRT 1 herinneren zich vast Stien en Glenn nog, die in 2020 genoten van een gezellig dinertje onder hun tweetjes. “De eerste indruk was wel goed. Ik vond het wel een mooie verschijning die daar zat”, zei Stien toen. Door toen ook nog eens chocolaatjes mee te brengen voor z’n date, scoorde Glenn alleen maar meer punten.

Amper een week later gingen de twee al opnieuw op date. “Het initiatief hebben we allebei genomen. Direct na ‘First Dates’ een datum geprikt", zei Glenn toen. En van het een kwam het ander. “Wat ik nu heb of voel, dat heb ik hiervoor nog niet gehad. Dus voor mij heeft dat heel veel gedaan” zei de deelnemer vorig jaar nog in Het Laatste Nieuws.

Eerste huwelijk

Intussen zijn weer een jaar verder en mogen de tortelduifjes elkaar binnenkort zelfs man en vrouw noemen. Stien en Glenn zijn verloofd. Daarmee vormen ze meteen ook het eerste koppeltje uit het datingprogramma dat deze grote stap zet. Swipe hieronder om te zien hoe hun liefdesverhaal begon.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws