'Thuis' begaat grote blunder en lijkt nu al spoiler te verklappen met deze opvallende foto TV en Radio
TV en Radio

'Thuis' begaat grote blunder en lijkt nu al spoiler te verklappen met deze opvallende foto

'Thuis' begaat grote blunder en lijkt nu al spoiler te verklappen met deze opvallende foto

Het is misschien wel de belangrijkste verhaallijn op dit moment in ‘Thuis’, de moord op Alexander Cosyns (Erik Goossens) die blijft aanslepen en Ilias (Bram Spooren) die onschuldig in de gevangenis zit. Maar wordt de zaak binnenkort opgeklaard? Met deze opvallende foto lijken de makers per ongeluk meer te verklappen.

‘Thuis’ vierde eerder deze week een bijzondere mijlpaal. “It’s a happy happy day, today! Vandaag op camera vastgelegd: de 5555.5 scène van ‘Thuis’”, laat het Instagramaccount van de soap weten. “Reden te meer voor een feestje op de vloer. Op het resultaat zullen we nog moeten wachten tot 22 december.”

Maar wie goed kijkt, ziet Marianne (Leah Thys) en Nancy (Ann Pira) op de achtergrond in de wijnbar zitten. En de kijker weet natuurlijk al lang dat niet Ilias, maar Marianne Alexander heeft vermoord. Als we het resultaat van deze scène pas eind december te zien krijgen, wil dat wellicht zeggen dat Marianne dan nog steeds vrij rondloopt en de politie de echte dader nog niet op het spoor is. Blijft Ilias nog zo lang onschuldig vastzitten?

Genoeg geweest

Tot groot ongenoegen van de fans blijkbaar. Zij willen Ilias weer op vrije voeten zien, en liever vroeg dan laat. “Wanneer komt hij eindelijk vrij?”, “Het duurt al lang genoeg”, “Ik kan er niet tegen dat Ilias nog steeds in de gevangenis zit” en “Ocharme, dat Marianne maar snel gepakt wordt”, uiten ze hun ongenoegen op Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws