Vanaf nu weer vaste speurder in 'Masked Singer'? Karen Damen brengt groot nieuws

230321KARENDAMENANDYPEELMANBARTCANNAERTSTINEEMBRECHTSVTM
Het was de vraag die elke ‘The Masked Singer’-kijker bezighield: waar is Karen Damen toch gebleven? Zelfs presentator Jens Dendoncker wist niet waarom de beste speurder uit het panel uit de show verdwenen was. Vorige week zat het ex-K3’tje eindelijk terug op haar vaste plaats. Maar was dit eenmalig of is ze helemaal back?
Gisteren was er geen nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’. Raaf, Foxy Lady, Leeuw en co moesten eenmalig plaatsmaken voor de Rode Duivels. De uitzending van vorige week zindert dus extra lang na. De kijkers werden niet alleen getrakteerd op een spetterende show, maar tegelijk ook op de comeback van Karen Damen in het speurderspanel. "Het streelde mijn ego dat de kijkers mij misten", reageert de ‘Familie’-actrice in Dag Allemaal.
Het "vertrek" van Karen was een stunt van de makers om iedereen op het verkeerde been te zetten. Zij wilden de mensen doen geloven dat de speurder dit jaar zélf in een pak zat. “Dat is blijkbaar gelukt, den Andy dacht het echt”, lacht Karen. Ook de kijkers thuis noemden haar naam meermaals bij Mummie. “Maar kijk: ik ben helemaal terug!”, stelt de voormalige K3-zangeres gerust. En haar definitieve comeback hadden we eigenlijk al kunnen vermoeden.
Voor een ontmaskering laten ze altijd zien wie de speurders in de eerste aflevering verdachten. Bij de mystery speurders was dat niet het geval, behalve bij Karen. Het lijkt er dus op dat ze al die weken in alle stilte achter de schermen meespeurde. In 'De Tafel van Vier' verklapte de zangeres bovendien dat ze de ontmaskering van Foxy Lady gezien heeft. Welkom terug, Karen!