Wow! Erik Van Looy maakt verrassende naam bekend voor volgende seizoen van 'De Slimste Mens' TV en Radio
TV en Radio

Wow! Erik Van Looy maakt verrassende naam bekend voor volgende seizoen van 'De Slimste Mens'

Wow! Erik Van Looy maakt verrassende naam bekend voor volgende seizoen van 'De Slimste Mens'

De voorbereidingen voor het 21ste seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zijn weer volop aan de gang. Tot nu toe maakte quizmaster van dienst Erik Van Looy nog maar twee nieuwe kandidaten bekend. Hoog tijd dus om daar nog een derde bij te doen!

Erik Van Looy is in de zevende hemel en dat heeft alles te maken zijn favoriete voetbalploeg, Antwerp, die gisteren kampioen speelde. Meer nog, de presentator is zelfs zo goed gezind dat hij nog een tipje van de sluier oplicht over het komende seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’.

Niemand minder dan ‘Zillion’-regisseur Robin Pront, de verloofde van actrice Charlotte Timmers, doet dit najaar zijn gooi naar de felbegeerde titel. “Hoera voor den Antwerp! Maar vooral: hoera voor regisseur Robin Pront die dit jaar zijn kans waagt in ‘De Slimste Mens ter Wereld’”, kondigt het Instagramaccount van de populaire quiz aan. “Wordt hij ook kampioen?”

Tegenstanders

Wie volgt Danira Boukhriss Terkessidis op als ‘De Slimste Mens’? Wordt het Robin Pront? Of Jade Mintjens? Erik Van Looy vroeg de stand-upcomedian enkele maanden geleden tijdens een live-uitzending van ‘De Ideale Wereld’ om deel te nemen. Robin en Jade nemen het op tegen Annelien Coorevits. “Dat is iemand die we al jaren vragen, dus daar ben ik heel blij mee”, maakte de presentator in februari al bekend in ‘De Tafel van Vier’.

Daarnaast onthulde Erik in de talkshow dat hij graag ook enkele juryleden zoals James Cooke, Herman Brusselmans en Stefaan Degand zou willen strikken voor de quiz. Of iemand van hen toegehapt heeft, is nog niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws