Zo denkt Ella Leyers over 'Over de oceaan'-deelnemers: "Dan komt het niet goed" TV en Radio
TV en Radio

Zo denkt Ella Leyers over 'Over de oceaan'-deelnemers: "Dan komt het niet goed"

Zo denkt Ella Leyers over 'Over de oceaan'-deelnemers: "Dan komt het niet goed"

Morgen, op 16 januari dus, gaat het tweede seizoen van ‘Over de oceaan’ van start op Play4. Zes bekende Vlamingen begaven zich drie weken op zee voor het avontuur van hun leven. Maar hoe is dat meegevallen?

Dit keer zijn Ella Leyers, James Cooke, Annelien Coorevits, Jonas Geirnaert, Élodie Ouédraogo en Gert Verheyen de Atlantische Oceaan overgezeild. Drie weken op zee zitten met 5 andere BV’s die je niet zo goed kent, zonder plekje om je even in alle privacy af te zonderen, het lijkt ons niet evident. Maar voor Ella Leyers was dat geen probleem.

“Je bent letterlijk geen enkel moment alleen. En ik ben iemand die me graag eens afzondert. Thuis heb ik dat echt nodig”, geeft de actrice toe in Het Belang van Limburg. Onmogelijk aan boord van de Polygala. De medekandidaten en de cameracrew kan je niet ontlopen. “Ik had daar op voorhand wat schrik voor”, biecht Ella op.

“Je stapt ook aan boord met mensen die je niet kent. Stel je voor dat je dan meteen op elkaars lip zit, dan komt dat niet goed”, bedenkt Ella zich. Maar gelukkig was dat bij hen niet het geval. “Net omdat het zo'n intense beleving is, leer je elkaar ook erg snel kennen. De connectie zat echt goed”, kan ze met een gerust hart zeggen. “Vooral Elodie was m'n maatje, we zijn nog samen naar Parijs gegaan nadien”, aldus de actrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws