Bezorgdheid over de gezondheid van fel vermagerde Jitske Van de Veire neemt toe Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bezorgdheid over de gezondheid van fel vermagerde Jitske Van de Veire neemt toe

Bezorgdheid over de gezondheid van fel vermagerde Jitske Van de Veire neemt toe

Jitske Van de Veire is flink wat afgevallen en daardoor maken veel mensen zich zorgen over haar gezondheid. In een nieuw interview vertelt de dochter van radiopresentator Peter Van de Veire wat er juist aan de hand is.

Jitske Van de Veire legt haar ziel bloot in een nieuw interview met Het Laatste Nieuws. Ze beantwoordt ‘De 16 vragen van De Wachter’ en plots onthult ze ook dat ze heel wat kilo’s is kwijtgespeeld. Dat wijt ze vooral aan het stoppen met drinken én aan stress. “Ik was een dagelijkse, verdoken drinker geworden die niet meer kon doseren. Sinds ik de wijn ’s avonds laat, zijn de kilo’s eraf gevlogen”, legt ze uit.

Gelukkig is haar lichaam voor het eerst geen obsessie meer voor Jitske. “Maar ik kan er wel nog een een vertekend beeld van hebben”, geeft ze eerlijk toe. “Gewicht is een teer thema, dat komt natuurlijk door die oude eetstoornis”, biecht ze op. Daar zal ze ook altijd waakzaam voor moeten blijven. “Ik heb nog altijd periodes dat ik twee dagen achtereen niks wil eten. Dat gaat niet over uiterlijk, dat gaat over controle”, aldus Jitske.

Doordat ze zoveel is afgevallen, merkt ze wel dat mensen zich snel zorgen beginnen te maken. Zo dachten ze onder andere dat Jitske aan de drugs zat. “Oei, jij bent zoveel vermagerd”, “Ben je wel oké?” en “Ben je wel gelukkig?”, krijgt ze regelmatig te horen. “Ja, ik ben oké. Ik ben gewoon met alles gestopt. Met alcohol, met roken, met drugs”, klinkt het. “Ik heb het allemaal geprobeerd, ik wou alles eens gedaan hebben, maar ik ben er klaar mee”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws