Dichte omgeving onthult echte reden van breuk tussen Ella Leyers en Rik Verheye Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dichte omgeving onthult echte reden van breuk tussen Ella Leyers en Rik Verheye

Dichte omgeving onthult echte reden van breuk tussen Ella Leyers en Rik Verheye

Tot iedereens grote verbazing raakte gisteren bekend dat Ella Leyers en Rik Verheye uit elkaar zijn. Iedereen dacht dat ze in elkaar hun soulmate hadden gevonden, maar na een relatie van zes maanden én een verloving van drie maanden, kwam er een einde aan hun sprookjesverhaal. Maar wat is er precies gebeurd?

In september kwamen Ella Leyers en Rik Verheye met hun relatie naar buiten nadat ze in de zomer wel vaker samen gespot werden. En hun geluk kon niet op. Na amper 100 dagen waren de tortelduifjes verloofd en kochten ze hun eigen stekje samen. “Rik en ik zijn heel gelukkig. Waarom dan niet trouwen?”, haalde Ella toen haar schouders op in Story.

Een trouwdatum was er nog niet, en die zal er nu ook niet meer komen. Na zes maanden liep de relatie van het acteurskoppel op de klippen. Rik bevestigde het jammerlijke nieuws aan Het Laatste Nieuws. “We gaan er niet verder over communiceren en willen ons concentreren op ons werk”, klonk zijn reactie. Waar het precies fout ging, is nog onduidelijk.

Maar enkele goed geïnformeerde bronnen wisten aan Het Laatste Nieuws te vertellen dat er in ieder geval géén derde persoon in het spel zou zijn. Volgens hen beseften Ella en Rik dat ze een tikkeltje te snel van stapel waren gelopen. En dat de liefde minder groot leek dan ze in het begin hadden gedacht. Een spijtige conclusie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws