Dorien Reynaert uit 'Familie' en 'De Buurtpolitie' deelt erg slecht nieuws: "Ernstig ziek" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dorien Reynaert uit 'Familie' en 'De Buurtpolitie' deelt erg slecht nieuws: "Ernstig ziek"

Dorien Reynaert uit 'Familie' en 'De Buurtpolitie' deelt erg slecht nieuws: "Ernstig ziek"

Dorien Reynaert, onder meer bekend van 'Familie' en 'De Buurtpolitie', beleefde enkele zeer moeilijke weken. Haar man Robin werd ernstig ziek en moest na een verkeerd advies van de dokter met spoed opgenomen worden in het ziekenhuis. Dat vertelt ze op haar Instagramverhaal.

“Robin werd plots heel ziek. Hij had een keelontsteking, iets waar hij wel vaker last van heeft. Maar deze keer was het vanaf het begin al vrij serieus en zeer pijnlijk”, vertelt de actrice. Twee dagen later ging het koppel langs bij de dokter. De arts zei dat Robin last had van een virale keelontsteking.

Maar Robin bleef maar zieker worden en zijn toestand verergerde. Enkele dagen later besloten ze om naar de spoeddienst te gaan. “Dat bleek de enige juiste beslissing te zijn”, aldus Reynaert. “Robin kreeg meteen antibiotica, pijnstilling, vocht en voeding toegediend. Na een MRI-scan en een bloedonderzoek kwam het verdict: twee grote abcessen in zijn keel en hij was zo goed als uitgedroogd. We kwamen dus geen minuut te laat aan.”

Verjaardagstripje

Gelukkig is Robin inmiddels aan de beterhand. “We trekken er volgende week op uit met onze zoon Wolf. Het is een tripje voor de verjaardag van Robin. Hopelijk kunnen we eindelijk genieten van een rustmomentje samen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws