Elke Clijsters overladen met steun nadat ze hartverscheurend bericht deelt: "Veel sterkte"

230829elkeclijstersplay4
Het is inmiddels al ruim 14 jaar geleden dat Elke en Kim Clijsters afscheid moesten nemen van hun papa, Lei Clijsters. Nu brak er opnieuw een zeer moeilijke dag aan voor hen.
Lei Clijsters stierf op 4 januari 2009 aan de gevolgen van uitgezaaide huidkanker. De ex-Rode Duivel was toen amper 52 jaar oud. Lei Clijsters was lang een vaste waarde bij de nationale ploeg en won in 1988 ook de Gouden Schoen.
Op 6 november zou Lei Clijsters normaal 67 jaar geworden zijn. Op Instagram staat zijn jongste dochter Elke Clijsters ook stil bij zijn verjaardag. Zo vond Elke een bijzondere foto van haar papa op het internet, waarop hij samen poseert met Richard Williams, de papa van Venus en Serena Williams.

"Mijn rots"

"Ik was aan het kijken naar foto's via Google, deze zag ik voor de eerste keer. Zalige foto! Hij had helemaal niet graag dat we foto's van hem trokken en had liever niet dat de aandacht naar hem ging. Maar hij was er altijd voor zijn familie en vrienden. Loyaal, eerlijk en grappig. Mijn/onze rots voor altijd. Happy birthday papa, jij bent mij, ik ben jou", schrijft ze bij de foto op Instagram. Veel volgers willen Elke dan ook een hart onder de riem steken. "Veel sterkte Elke", "Mooie foto van je papa. Voor altijd bij je" en "Dikke knuffel", klinkt het onder meer in de reacties.