Geven Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' hun relatie een nieuwe kans? Deelnemers komen met opvallend nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Geven Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' hun relatie een nieuwe kans? Deelnemers komen met opvallend nieuws

Geven Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' hun relatie een nieuwe kans? Deelnemers komen met opvallend nieuws

Ondanks de vliegende start die ze namen in ‘Blind Getrouwd’ zetten Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen drie maanden geleden een punt achter hun huwelijk. Maar staat de deur nog op een kier? Brecht geeft een duidelijk antwoord.

Brecht en Dziubi zijn vorige maand gescheiden. “Niet alleen de afstand, maar ook de diepere gevoelens bleven uit. Onze relatie werkte niet meer. En dan moet je als twee volwassen mannen je conclusies trekken”, zegt de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat in Het Laatste Nieuws. “We hebben keihard ons best gedaan, maar elkaar loslaten is soms de beste oplossing.” De twee gingen met veel respect en als vrienden uit elkaar. “Maar we houden wel wat afstand, want dat is beter voor het verwerkingsproces”, denkt Brecht erover.

Maar heel af en toe zien en horen ze elkaar nog eens. “En het is ook onze intentie om dat in de toekomst te blijven doen. Van ruzie is absoluut geen sprake”, onderstreept hij. Een maand gelezen zagen Brecht en Dziubi elkaar bijvoorbeeld nog om de echtscheidingspapieren te ondertekenen. “Dat was voor ons best wel een emotioneel moment, maar Dziubi en ik hebben nadien nog goed kunnen praten met elkaar”, klinkt het. “En nu is het wachten tot de rechtbank onze scheiding bekrachtigd heeft en dan zijn we officieel geen koppel meer.”

Relatietherapie

Maar zijn trouwring zal Brecht altijd bewaren. “Daarvoor hangt er te veel betekenis aan vast. Ik wil onze mooie momenten nog steeds kunnen koesteren”, denkt hij erover. Maar of er nog een kans bestaat dat de twee mannen elkaar terugvinden? “Neen, dat is uitgesloten”, zegt hij klaar en duidelijk. “Ik las dat Ingeborg ons gratis relatietherapie wil geven. Heel sympathiek! Ik ben ervan overtuigd dat ze dat heel goed zou doen, maar de breuk is definitief”, aldus Brecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws