Haar in de boter? Zo denkt Josje Huisman zeven jaar na K3 echt over Karen Damen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Haar in de boter? Zo denkt Josje Huisman zeven jaar na K3 echt over Karen Damen

Haar in de boter? Zo denkt Josje Huisman zeven jaar na K3 echt over Karen Damen

Gisteren was Karen Damen te gast in de tweede aflevering ‘James De Musical’. Een prachtig eerbetoon aan haar leven. Maar je kan natuurlijk geen musical maken over Karen zonder haar leven als K3’tje erbij te betrekken. De meisjes van K3 verrasten haar dan ook met een bijzondere videoboodschap.

“Dag liefste Karen, wat ik misschien nog nooit heb gezegd, is dat ik jou één van de beste zangeressen vind en dat ik altijd vol bewondering heb geluisterd naar hoe jij onze liedjes inzong”, steekt Kristel Verbeke van wal. “En dat ik met niemand anders zo graag zing als met jou. Ik ben je allergrootste fan . Dikke kus, I love you.”

“Hey schattie, vandaag draait alles rond jou. Ik wens je veel plezier, want je hebt het dubbel en dik verdiend”, pikt Kathleen Aerts in. “Ik vind het heel jammer dat ik er niet bij kan zijn op deze grote dag. Alhoewel, zó erg vind ik dat niet, want het is eigenlijk hoog tijd dat jij eens tot bij mij komt”, grapt het ex-K3-tje. De vriendschap is duidelijk nog aanwezig.

Ook de recentere K3’tjes willen maar al te graag iets kwijt. “Je hebt heel veel klasse”, vindt Klaasje Meijer. “En daarnaast heb je een heerlijke stem om naar te luisteren.” Zelfs Julia Boschman, die Karen helemaal niet zo goed kent, is van de partij. Samen met Hanne en Marthe zingt ze speciaal voor haar een liedje in. Des te opvallender het was dat Josje Huisman, die zes jaar met Karen in K3 zat, niets te zeggen had over haar ex-collega.

Josje

Het lijkt erop dat het niet echt meer botert tussen de K3’tjes van zeven jaar geleden. Als Josje zelfs geen boodschap van een paar seconden wil inspreken. Na het einde van hun K3-carrière vertelde Kristel aan RTL Boulevard al dat ze amper nog contact hadden met Josje. Karen nodigde haar bijvoorbeeld zelfs niet uit voor haar huwelijk en de K3'tjes moesten via de media vernemen dat Josje zwanger was.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws