Hugo Sigal zet belangrijke stap na overlijden van Nicole Josy: "Grote uitdaging" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo Sigal zet belangrijke stap na overlijden van Nicole Josy: "Grote uitdaging"

Hugo Sigal zet belangrijke stap na overlijden van Nicole Josy: "Grote uitdaging"

Vier maanden geleden moest Hugo Sigal helaas afscheid nemen van zijn grote liefde. Na een lange strijd tegen alzheimer stierf Nicole Josy (76) op 4 november 2022 na een val van de trap. Hoe moeilijk het ook is, Hugo zet een moedige stap in de goede richting.

Hugo Sigal lijkt zich stilaan te herpakken. Begin dit jaar trapte hij de avant-première van het laatste seizoen van ‘#LikeMe’ af en woonde hij de finale van ‘Eurosong 2023’ bij. Iets later trad hij op de ‘Kastaars!’ zelfs voor het eerst op zonder zijn Colleke. Het is duidelijk dat de zanger en acteur verder wil met zijn leven.

Daarom heeft hij nu ook een belangrijke stap gezet. “Vandaag voor de eerste keer opgestart met mijn personal trainer, Rutger”, schrijft Hugo trots op Instagram. “Leuke ervaring en vooral goed om verder gezond door het leven te kunnen gaan en mij voor te bereiden op nieuwe uitdagingen. Knuffels”, rondt hij zijn bericht af.

Hugo wil duidelijk vooruit en dat kunnen zijn volgers alleen maar toejuichen. “Fantastisch, doe zo verder!”, “Proficiat, Hugo, ik moet je bewonderen”, “Veel succes met alles dat je nog gaat doen”, “Knap van jou”, “Respect, je ziet er goed uit” en “Top, en je Colleke is trots aan het meekijken”, steken ze hem een hart onder de riem in de opmerkingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws