Is Camille Dhont nog wel samen met haar vriend Dino? Zangeres doorbreekt stilte Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Is Camille Dhont nog wel samen met haar vriend Dino? Zangeres doorbreekt stilte

Is Camille Dhont nog wel samen met haar vriend Dino? Zangeres doorbreekt stilte

In november 2022 kwam Camille Dhont met haar nieuwe liefde naar buiten. De 22-jarige zangeres verloor aan hart aan haar tourmanager Dino. Daarna bleef het verdacht stil over haar liefdesleven. Zijn de tortelduifjes nog wel samen?

Eind vorig jaar stelde Camille ons voor aan haar nieuwe vlam Dino. Haar vriend en tourmanager dook bovendien ook op in haar docureeks ‘Ik ben Camille’ op VTM. En het zat duidelijk snor tussen die twee. “Ze zijn beiden gedreven jongeren die willen dat het vooruitgaat in het leven. Heel schone mensen. Een topkoppel”, zei de dichte omgeving van de zangeres in de documentaire.

En hoewel het sindsdien stil bleef rond hun relatie, zijn Camille en Dino nog steeds smoorverliefd. Dat bewijst de 22-jarige zangeres in haar nieuwste single ‘Magie’ van haar gelijknamige album, dat afgelopen vrijdag uitkwam. “Jij en ik zijn magie” is duidelijk voor iemand speciaals geschreven.

Grootste fan

Camilles wederhelft was dan ook de eerste die het liefdesliedje te horen kreeg. “Ja, absoluut. Dino luistert sowieso naar elk nummer, hij is een grote fan van alles wat ik doe en steunt me altijd”, glundert de blondine. Het is duidelijk nog steeds grote liefde!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws