Jens Dendoncker geeft grote misstap toe tijdens relatie met Lauren Versnick Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jens Dendoncker geeft grote misstap toe tijdens relatie met Lauren Versnick

Jens Dendoncker geeft grote misstap toe tijdens relatie met Lauren Versnick

In september raakte helaas bekend dat Jens Dendoncker en Lauren Versnick een punt hebben gezet achter hun relatie. In De Morgen vertelt hij openlijk over die breuk.

Liefde is niet altijd gemakkelijk, dat kan Jens nu wel beamen. Na de pijnlijke breuk met Lauren reflecteert hij over een grote misstap die hij steeds opnieuw maakt. "Een van de fouten die ik gemaakt heb in relaties, heeft te maken met een heel romantisch idee", klinkt het.

"Dat je, op het moment dat je iemand vindt die je graag ziet, er zomaar van uitgaat dat die persoon je ook helemaal kan lezen. Dat hij of zij je volkomen aanvoelt", legt Jens uit. Maar een relatie zit een pak ingewikkelder in elkaar. Dat weet hij nu zelf ook.

Je partner kan natuurlijk niet zomaar raden wat je bedoelt. Je kan het ene zeggen, maar het andere bedoelen. "En dan ben je beledigd omdat de ander niet verstaat wat je wilt zeggen. Dat is natuurlijk flauwekul", heeft hij nu wel geleerd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws