Jens Dendoncker lucht zijn hart over collega Julie Van den Steen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jens Dendoncker lucht zijn hart over collega Julie Van den Steen

Jens Dendoncker lucht zijn hart over collega Julie Van den Steen

Jens Dendoncker en Julie Van den Steen schitteren momenteel aan elkaars zijde in het gloednieuwe VTM-programma ‘Even goeie vrienden’, waarin niet zo voor de hand liggende BV-duo’s tegen elkaar quizzen. Jens en Julie zijn zelf een minder ongewoon duo. Zij kunnen het al lang erg goed met elkaar vinden.

Jens en Julie duiken op de buis wel vaker aan elkaars zijde op. In het speurderspanel van ‘The Masked Singer’ bijvoorbeeld, maar nu bundelen ze ook hun krachten voor hun nieuwe programma. Tijdens ‘Even goeie vrienden’ hebben ze elkaar pas echt leren kennen en sindsdien zijn ze de beste vrienden. “Het klikte van meet af aan, zij het eerst oppervlakkig. Nu kunnen we elkaars zinnen afmaken”, zei Julie eerder al in Het Nieuwsblad.

Eergisteren maakte de presentatrice op Instagram in een pakkend bericht bekend dat ze afgelopen zomer helaas haar kindje verloren is. Julie was 12 weken zwanger toen ze in juli het vreselijke nieuws vernam van haar dokter. Ze deelt nu haar verhaal om mensen een hart onder de riem te steken die hetzelfde moeten doorstaan als zij.

En dat juicht collega, en nu meer dan ooit goede vriend Jens enorm toe. “Heel moedig, Julie”, steekt hij haar een hart onder de riem. “Dit gaat voor heel veel mensen heel veel betekenen. Dikke knuffel!”, wil hij haar toch even kwijt. Julie staat er duidelijk niet alleen voor.

Populair

Laatste nieuws