Jiri uit 'Blind Getrouwd' openhartig over huwelijk: "Dat ben ik écht van plan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jiri uit 'Blind Getrouwd' openhartig over huwelijk: "Dat ben ik écht van plan"

Jiri uit 'Blind Getrouwd' openhartig over huwelijk: "Dat ben ik écht van plan"

Jiri Punt en Florence Vandoorne zijn nog maar enkele maanden geleden in het huwelijksbootje gestapt, maar het koppel zou dat graag opnieuw willen doen.

Jiri Punt en Florence Vandoorne leerden we kennen in het nieuwste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. De twee namen geen snelle start, maar uiteindelijk kozen ze toch voor elkaar. Nu, enkele maanden verder, zijn de twee stapelverliefd. In een nieuw interview met TV-Familie vertellen Jiri en Florence hoe het nu gaat tussen hen.

Daarin wordt alweer duidelijk dat het koppel graag opnieuw zou willen trouwen. “Als het verder goed blijft verlopen, ga ik Florence toch nog eens deftig ten huwelijk vragen”, bekende Jiri eerder al. Maar zal hij deze stap zetten in 2023? “Goh, dat is iets waar we geen termijn op plakken”, zegt hij. “Maar ik ben het wel écht van plan”, geeft hij toe.

Hij vindt namelijk dat dat toch iets is dat ze gemist hebben. “We willen die verlovingsperiode graag inhalen”, aldus Jiri. “En uiteraard willen we daar dan een groot trouwfeest aan koppelen”, gaat Florence verder. “Met al onze vrienden, kennissen en familie. Want bij ons ‘Blind Getrouwd’-huwelijk was dat wat beperkt”, klinkt het. “We willen onze liefde met iederéén vieren”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws