Joe-presentatrice Anke Buckinx laat niet één maar twee bijzondere tattoos zetten: "Helemaal fan!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Joe-presentatrice Anke Buckinx laat niet één maar twee bijzondere tattoos zetten: "Helemaal fan!"

Joe-presentatrice Anke Buckinx laat niet één maar twee bijzondere tattoos zetten: "Helemaal fan!"

Anke Buckinx (43) heeft voor het Joe-programma 'Anke Geeft Sterren' een eerste tattoo laten zetten. Maar Anke was daar zo tevreden over dat ze meteen een tweede liet zetten. Op Instagram toont ze vol trots het resultaat.

In 'Anke Geeft Sterren' test Anke elke week iets uit dat ze altijd al heeft willen doen, maar dat er om één of meerdere redenen niet van kwam. Deze week kwam ze met een heel bijzonder idee op de proppen. Zo liet ze haar allereerste tattoo zetten.

"Eindelijk mocht ik er geen laten zetten van mijn 8-jarige dochter totdat ze zelf mocht ontwerpen", aldus de Joe-presentatrice. Zo liet ze een tattoo zetten waarop de letters 'M' en 'L' te zien zijn, verwijzend naar haar zoontje Max en dochtertje Lou. En Anke liet blijkbaar ook meteen een tweede tattoo zetten.

Instant happy

"Swipe voor tweede tattoo", schrijft ze op Instagram. "’Never ever’ dacht ik over tattoos. Want 1) auw! 2) voor altijd en 3) ik zou helemaal niet weten wát ik in mijn lijf zou willen inkten ... Maar dan krijg je kinderen, word je een melige miep en wil je die pateekes eeuwig dicht bij jou. Naast de eerste letters van Max en Lou (ontworpen door Lou), liet ik op mijn linkerpols een smiley zetten. Als daily reminder. Een blije snoet. En het marcheert écht. Ik word instant happy als ik ernaar kijk. Helemaal fan van de subtiele tattoos. Zot content!", klinkt het. Anke liet haar tattoos zetten bij Anke uit Geel van A Fineline Tattoo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws